uk

Харківський політех отримав золоту медаль в номінації «STEM-напрями як засіб підвищення якості інклюзивної освіти»

НТУ «Харківський політехнічний інститут» отримав золоту медаль в номінації «STEM-напрями як засіб підвищення якості інклюзивної освіти». Про це повідомляє Фейсбук-сторінка університету.

Була відзначена робота викладачів ХПІ — наукове дослідження «Інклюзивне навчання при порушенні слуху: практики викладання природничих наук в Національному технічному університеті “Харківський політехнічний інститут”».

Його автори: доцент кафедри фізики Ксенія Мінакова, начальник методичного відділу доцент Сергій Радогуз, доцент кафедри хімічної техніки та промислової екології Тетяна Тихомирова, доцент кафедри органічного синтезу і нанотехнологій Сергій Петров.

Нагороду ХПІ отримав за підсумками XIII Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», яка відбулася в Києві 20-22 жовтня.

Цей майданчик — єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені досягнення галузі освіти: сучасні освітні матеріали, проєкти. Крім того, тут є можливість конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами.

Читайте також: