uk

VII Міжнародна програма наукового стажування «Нобелівські лауреати: вивчення досвіду та професійних досягнень»

The International Historical Biographical Institute (Dubai – New York – Rome – Burgas – Jerusalem – Beijing) відповідно до двосторонніх домовленостей про інвестиції, інновації та науково-технічну співпрацю між Об’єднаними Арабськими Еміратами та Україною, досягнутих в ході Офіційного візиту Президента України Володимира Зеленського до ОАЕ 14–15 лютого 2021 року та наданих міжурядових гарантій запрошує керівників закладів освіти і науки, наукових та науково-педагогічних працівників взяти участь у VII Міжнародній програмі наукового стажування «Нобелівські лауреати: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу» в Дубаї, Осло, Стокгольмі, Римі, Бургасі, Нью-Йорку, Єрусалимі, Пекіні.

Організатори запрошують фізиків, математиків, медиків, біологів, хіміків, економістів, філологів, лінгвістів, юристів, істориків, політологів, міжнародників, географів, філософів, фахівців з держуправління, технічних, природничих та педагогічних наук.

Учасники прослухають лекції та виступи відомих світових лідерів у сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема Мухаммада Юнуса, Аунг Санг Су Чжі, Леха Валенси, Ольги Токарчук, Роберта Енгля, Чарльза Райса, Джона Гуденафа, Воле Соинке, Луїзи Глюк, Харві Алтера, Азіза Санкара, Світлани Алексієвич, Джиммі Картера та інших.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дає змогу переглядати виступи та лекції в зручний для себе час (зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на програму триватиме до 5 листопада 2022 року. Заходи програми відбуватимуться з 4 листопада до 31 грудня 2022 року.

Докладніше – на сайті організаторів за посиланням.

Читайте також: