uk

Сфера вищої освіти України відзначена премією «EAIE-2022»

З 13 до 16 вересня 2022 року в місті Барселона (Королівство Іспанія) відбулась щорічна конференція Європейської асоціації міжнародної освіти (European Association for International Education (EAIE)).

Під час заходу сфера вищої освіти України відзначена премією «EAIE-2022» у категорії «Візія та лідерство» від Європейської асоціації міжнародної освіти (EAIE), повідомляє Міносвіти.

Уперше за 32 роки переможцем премії за бачення та лідерство стала не окрема організація, а сфера вищої освіти України в цілому за реакцію та стійкість під час жорстокої війни росії проти України.

«Майбутнє у повному кольорі – це майбутнє свободи та можливостей, вибору та демократії, безпеки та миру. У цьому майбутньому немає місця агресорам і терористам, вторгненням у суверенні держави та нівелюванню принципів людяності та гуманізму. Освіта та наука продовжує гідно тримати свій фронт та працювати заради головної перемоги нашої країни. Я вдячний міжнародним колегам за визнання сфери вищої освіти України та впевнений, що зусилля українських освітян – стануть фундаментом нового бачення світу в майбутньому», – зазначив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Читайте також: