uk

Вступники в магістратуру мають рекомендації на бюджет

За результатами вступних випробувань оприлюднено рейтингові списки абітурієнтів, яких рекомендовано для зарахування в магістратуру на бюджетну форму навчання.

Рейтингові списки опубліковані на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA» відповідно до умов прийому закладів вищої освіти.

На сайті Інформаційної системи статус заяв тих вступників, які рекомендовані до зарахування на бюджет, змінено зі статусу «Допущено» на статус «Рекомендовано (бюджет)».

Окрім того, навпроти заяви абітурієнта в електронному кабінеті, за якою вступник рекомендований на навчання за бюджетні кошти, позначено статус «Рекомендовано до зарахування».

Абітурієнти, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення (подати оригінали документів до приймальних комісій) до 18.00 години 24 вересня.

Накази про зарахування вступників на бюджет будуть видані закладами вищої освіти 25 вересня.

Переведення на вакантні бюджетні місця й на місця за рахунок цільових пільгових державних кредитів осіб, які зараховані на контракт, має відбутися не пізніше ніж 10 жовтня.

Детальніше за посиланням.

Читайте також: