uk

30 жовтня 2021 року розпочнеться дводенний захід Sсience&Business StartupBootcamp

Це захід для науковців, стартапів і підприємців на ранніх стадіях розвитку в галузі наукоємних інновацій та технологій.

Sсience&Business StartupBootcamp – це щоквартальний захід, який запроваджує МОН в партнерстві з Українським фондом стартапів.

В межах заходу учасники отримають можливість професійного менторства від галузевих експертів зі значним досвідом, зможуть взяти участь у демо-днях для презентації своїх проєктів провідним компаніям, а також ознайомляться з веб-платформою «Наука і бізнес», яка надає можливість бізнесу знайти науковий результат, а вченим – реалізувати власний потенціал і комерціалізувати результати наукового пошуку.

Програма складається з 5 тематичних сесій: маркетинг, інвестиції, продажі, правове регулювання та фінанси. Загальна тривалість StartupBootcamp – 18 годин.

У заході візьмуть участь: Олексій Шкуратов, заступник Міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції; Артур Селецький, заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації;Павло Карташов, директор Українського фонду стартапів; Володимир Бугров, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка;Ганна Толстанова, проректорка з наукової роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Емануель Вольпе, директор з інновацій ДТЕК; Ярослава Савастеєва, заступниця директора Європейської Бізнес Асоціації з операційної діяльності;Євгенія Клепа, виконавча директорка «1991 Open Data Incubator»; Віталій Лавров, заступник Міністра молоді та спорту з питань цифровізації та цифрової трансформації.

Локація: місто Київ, Київський національний університету імені Тараса Шевченка, вулиця Володимирська, 60.Час: з 10:00 до 19:00 щоденно (реєстрація розпочнеться 30 жовтня о 9:30). Підхід до преси: 30 жовтня об 11:00.

Трансляція заходу відбудеться на Facebook-сторінці МОН та YouTube-каналі USF https://www.youtube.com/c/UkrainianStartupFund.

Читайте також: