uk

Відкривається грантовий офіс проєкту «Academ.City»

Команда проєкту «Academ.city» розуміє, що фінансова підтримка є чи не першочерговою у справі розвитку deep tech інновацій, а науковці не завжди обізнані з усіма деталями подання грантових заявок, і це заважає їм брати активну участь у грантовій діяльності. Саме тому за проєктом «Academ.City» засновано грантовий офіс Київського академічного університету (КАУ) для надання дослідникам консультативної допомоги і спільного з ними подання успішних грантових заявок.

Команда грантового офісу фокусуватиметься на європейських конкурсах (за програмами HORIZON, ERASMUS, EIT HEI Initiative, CERN), а також допомагає податися на українські конкурси – наприклад, від Українського фонду стартапів.

До сервісів грантового офісу Academ.City входитимуть:

  • пошук грантових конкурсів і аналіз їхніх умов;
  • консультативна підтримка для підготовки заявок на грантові конкурси;
  • допомога з реєстрацією на порталах, пошуком документів і програм, у межах яких оголошено конкурс;
  • допомога з пошуком партнерів для створення консорціумів для участі в конкурсах;
  • послуги з управління проєктом та його адміністрування й комунікації.

Команду грантового офісу сформували фахівці у сфері грантової діяльності з багаторічним досвідом, грантовою історією та широким колом партнерів. Грантовий офіс КАУ лише запускається, проте вже може пишатися першими виграними грантами і неодмінно допоможе виграти перший (чи черговий) грант на розвиток українських інновацій.Уже скоро грантовий офіс проведе інформаційний семінар для охочих активізувати свою грантову діяльність.

Кожен може зробити його інформативнішим, відповівши на чотири запитання в онлайн-формі.

Читайте також: