uk

ІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Інноваційні матеріали та наноінженерія» (IMNE-2022)

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства Інституту прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету «Львівська політехніка» запрошує взяти участь у ІІ Міжнародній науково-технічній конференції «Інноваційні матеріали та наноінженерія» (IMNE-2022), яка відбудеться 11–13 листопада 2022 року в конференц-залі готельного комплексу «Шепільська» (с. Довголука Львівської області).

Мета конференції – забезпечити обмін знаннями про широкий спектр інноваційних матеріалів та сучасні підходи до наноінженерії поверхні та об’єму.

Тематика конференції охоплює питання синтезу наноматеріалів і нанокомпозитів, дослідження їхніх властивостей за допомогою різних експериментальних методик. Конференція буде чудовою платформою для обговорення основних принципів створення інноваційних матеріалів, включно із застосуванням оптичних і терагерцових технологій, а також для презентації найсвіжіших результатів. Відвідавши конференцію, представники академічних установ і бізнесу отримають нові знання та вдосконалять свої навички в розробці та дослідженні новітніх матеріалів і технологій наноінженерії.

Фінансування конференції здійснюється в рамках проєкту IMAGE № 778156 Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт 2020».

Докладніше – на сайті конференції
Інформаційний лист конференції

Читайте також: