uk

Онлайн-конференція “Досягнення адитивних технологій для відбудови української промисловості, науки та інжинірінгу” (Анонс)

7 – 8 грудня 2022 року Міжнародний інститут сучасних технологій (МІСТ) у співробітництві з Київським академічним університетом (КАУ), проєктом Academ.City та Міжнародним інститутом бізнесу організовує онлайн-конференцію, темою якої є найсучасніші досягнення адитивних технологій і 3D-друку та їх використання у відбудові української промисловості, інжинірінгу та науки.

У конференції візьмуть участь кращі світові розробники технологій, виробники обладнання, програмного забезпечення та матеріалів, а також провідні українські фахівці цієї галузі.

Під час заходу планується обговорити сучасні тренди у адитивних технологіях, останні досягнення у обладнанні та матеріалах, питання інженерної освіти для сучасних технологій 3Д-друку, найновіші досягнення адитивних технологій у медицині.

До участі у конференції  запрошуються українські промисловці, а також компанії, що вже працюють з технологіями 3Д-друку, викладачі та студенти інженерних спеціальностей, інженери, зацікавлені у побудові кар’єри в галузі дизайну для сучасного виробництва.

Реєстрація на захід обов’язкова

Програма:

7 грудня: 

  • Сучасні тренди в адитивних технологіях.
  •  Останні досягнення у адитивних технологіях/3Д прінтінгу.

8 грудня:

  • Інженерна освіта для адитивних технологій.
  • Новітні адитивні технології у медицині.

Більше цікавої та корисної інформації про конференцію можна дізнатися на її офіційному сайті.

Читайте також: