uk

У межах проєкту Ukraine Global Faculty відбудеться лекція Golden ages: What we can learn from their rise and fall

Для студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти триває проєкт Ukraine Global Faculty, в межах якого закордонні професори з провідних університетів, топексперти та підприємці читатимуть онлайн-лекції для української аудиторії.

23 березня 2023 року в рамках проєкту відбудеться лекція «Golden ages: What we can learn from their rise and fall». Спікер – Йохан Норберг, письменник, викладач і режисер, старший науковий співробітник Інституту Катона (Вашингтон) та Європейського центру міжнародної політичної економії (Брюссель).

Від Афін і Сун Китаю до Італії епохи Відродження ми пережили багато епох наукових відкриттів і економічного зростання. Що у них спільне, чому вони з’явилися, чим закінчилися і чого ми можемо від них навчитися сьогодні?

Початок заходу о 14:00 за київським часом, тривалість – 90 хвилин. Мова лекції – англійська із синхронним перекладом на українську.

Щоб отримати безкоштовний доступ до онлайн-лекції, потрібно зареєструватись на веб-сторінці заходу.

Після закінчення живої трансляції лекції слухачі зможуть самостійно згенерувати сертифікат про участь у своєму особистому кабінеті UGF. Опція доступна впродовж 3 днів від дати проведення лекції.

Читате також: