uk

Курс лекцій «Орбітальне обслуговування, складання та виробництво на орбіті (On-orbit Servicing, Assembly, and Manufacturing, OSAM): проблеми, технічні рішення, глобальні тренди»

4–7 квітня 2023 року триватиме курс лекцій «Орбітальне обслуговування, складання та виробництво на орбіті (On-orbitServicing, Assembly, andManufacturing, OSAM): проблеми, технічні рішення, глобальні тренди».

Організатори –Українська асоціація високотехнологічних підприємств та організацій «КОСМОС» та Інститут космічних досліджень НАН України та ДКА України за підтримки Ради з космічних досліджень НАН України.

Тривалість курсу: 12 годин (4 дні по 3 години).

Графік лекцій: початок – о 15:00, закінчення – о 17:45 (за київським часом).

Форма проведення: дистанційний онлайн-курс у середовищі Zоом.

Мова курсу: українська.

УВАГА! Участь безкоштовна – за умови попередньої реєстрації.

Курс орієнтований на фахівців, зацікавлених у знаннях і навичках із конкретної проблематики, а також студентів, аспірантів, менеджерів, які шукають свій шлях на широкому космічному полі.

У кінці курсу для учасників передбачена розширену сесію запитань і відповідей, а також дискусію за всіма темами курсу.

По завершенні повного курсу слухачі отримають офіційний сертифікат встановленого зразка.

Усі учасники курсу також зможуть ознайомитися з випробувальною базою організації, залученої до виконання тематичного проєкту.З організаційних питань і для бронювання місць надішліть, будь ласка, листа на електронну скриньку Асоціації: a-kosmos@ukr.net

Докладніша інформація на сайті Асоціації
Facebook-сторінка події
Реєстраційна форма

План курсу за посиланням.

Читайте також: