uk

Науковців запрошують на Форум «Дні освітнього лідерства»

Феномен лідерства займає особливе місце в процесах управління освітою на різних рівнях. Сьогодні, це — відповідь на глобальні виклики, що постали перед системою освіти, а також один із дієвих механізмів забезпечення якості вищої освіти. Освітнє лідерство існує в декількох взаємопов’язаних вимірах: лідерство освіти, яке забезпечується державною політикою щодо пріоритетного розвитку сфери освіти; лідерство для освіти, на яке спрямовується діяльність закладів вищої освіти та учасників освітнього процесу задля розвитку освіти; лідерство в освіті, зокрема, ЗВО-лідери та університети світового класу.

Мета форуму — формування знань та компетентностей щодо адміністрування в галузі освіти на засадах лідерства, підвищення кваліфікації НПП, розбудова культури лідерства в ЗВО.

Завдання — розвиток здатності управляти стратегічним розвитком команди в науково-педагогічній та науковій діяльності, організовувати освітній процес на основі сучасних тенденцій якості освіти, критично осмислювати проблеми в сфері освіти.

Цільова група: керівники закладів освіти, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, роботодавці, гаранти освітніх програм, науково-педагогічні працівники, здобувачі освіти.

Дата проведення: 1-3 червня 2023 р. Локація: Національний університет «Запорізька політехніка» (м. Запоріжжя), платформа ZOOM. Анонс заходу: https://zp.edu.ua/forum-dni-osvitnogo-liderstva-anons

Реєстрація: https://bit.ly/44abhmM

Джерело: НФДУ

Читайте також: