uk

Українські команди вдруге в історії взяли участь у Всесвітньому фіналі олімпіади креативності Destination Imagination

Цьогоріч захід провели з 20 по 23 травня у Канзас Сіті в США. Учасниками стали більше 500 команд з 13 країн світу, 2 з них представляли Україну, повідомили у МАН України. Це команди «Вибух» та «Блискавки» з Києва, які відчули щиру підтримку вже з першого дня всесвітньої олімпіади DI. Не менше п’яти тисяч людей в залі піднялися та аплодували Україні під час церемонії відкриття олімпіади.

Українські команди презентували командні виклики та показали неймовірну командну роботу під час миттєвих викликів. Команда «Вибух» посіла 8 місце серед команд художнього виклику старшого вікового рівня, вперше серед українських команд, увійшовши в десятку кращих на всесвітній олімпіаді офлайн. «Блискавки» ж посіли 19-е серед команд наукового виклику середнього вікового рівня.

“Ми неймовірно щасливі, що наші команди, незважаючи на всі перешкоди та виклики, змогли взяти участь у цьому неймовірному дійстві. Адже разом з участю у таких масштабних міжнародних освітніх заходах, українські школярі здійснюють освітню дипломатію закордоном”, – говорять у МАН.

Читайте також: