uk

Києво-Могилянська академія оголосила конкурс на здобуття премії імені Миколи Кравця

До участі в конкурсі на здобуття премії імені Миколи Кравця запрошують випускників магістратури 2023 року, які роблять практичний внесок у розбудову України: через наукову (зокрема й дипломні роботи), громадську чи підприємницьку діяльність.

Номінувати претендентів можуть вони самі або кафедри, декани, заступники деканів, відділ по роботі зі студентами, студентські організації НаУКМА, Асоціація випускників НаУКМА, ідеться в оголошенні університету.

Особливу увагу в 2023 році Преміальний комітет приділяє студентам-волонтерам і студентам, які захищають/підтримують обороноздатність України в умовах повномасштабного російського вторгнення.

Для участі в конкурсі потрібно до 13 червня 2023 р. заповнити е-форму (https://griml.com/1l9AD) й завантажити туди такі документи (шаблони — у формі):

– Заява-подання Претендента або рекомендація до участі в конкурсі (якщо номінує хтось інший);

– CV (резюме);

– Мотиваційний лист (шрифт — Times New Roman, кегль — 14, обсяг — до 3 сторінок) або мотиваційна відеопрезентація (до 5 хв.), що містить обґрунтування практичного значення проєкту (внеску в розвиток України) за методом SMART;

– Текст дослідницької роботи або інші офіційні матеріали, що підтверджують ваші досягнення громадській або підприємницькій діяльності;

– Автореферат (до 5 сторінок) на таку роботу (діяльність);

– Рецензія-відгук щодо відповідної роботи, діяльності.

Докладніше – на сайті https://griml.com/94thS

Читайте також: