uk

Тести в магістратуру складатимуть понад 93 тисячі вступників

Вступні іспити в магістратуру в формі ЗНО під час основної сесії планують складати понад 93 тисячі осіб.

Про це свідчать результати реєстрації вступників для складання єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування, оприлюднені Українським центром оцінювання якості освіти.

Зокрема, бажання складати єдиний вступний іспит в Україні виявили понад 91 тисяча майбутніх магістрантів. Ще більш 2 тисяч осіб планують складати ЄВІ за кордоном.

Абітурієнти, які вступатимуть на спеціальності галузей знань «Соціальні та поведінкові науки», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини», також повинні скласти ще й ЄФВВ.

Найбільша кількість вступників обрала для складання предметний тест з «Управління й адміністрування. Також популярним серед майбутніх магістрантів є тест з «Права та міжнародного права».

Найменше бажаючих складати у якості предметного тесту фаховий іспит з «Політології та міжнародних відносин».

Кожен учасник тестових випробувань отримав екзаменаційний листок. За номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому, вступники зможуть зайти до персонального кабінету учасника тестування.

Саме в ньому з 18 червня вступники матимуть змогу завантажити запрошення-перепустку, у якій зазначено місце розташування пункту тестування, дату й час початку тестування.

Основна сесія ЗНО в магістратуру розпочнеться 23 червня та триватиме до 21 липня.

БІЛЬШЕ ПРО ВСТУП ДО МАГІСТРАТУРИ

Читайте також: