uk

Науково-практична конференція “Сучасні методи діагностики, профілактики та лікування основних стоматологічних захворювань”

17-18 вересня 2021 року відбудеться науково-практична конференція з міжнародною участю та навчальним тренінгом із оволодінням практичними навичками “Сучасні методи діагностики, профілактики та лікування основних стоматологічних захворювань”.

Питання, які будуть розглянуті:

  • основні наукові досягнення в галузі стоматології;
  • наявність та впровадження у клінічну практику сучасних новітніх технологій профілактики, діагностики та комплексного лікування основних стоматологічних захворювань;
  • питання зміни в нормативно-правовій базі, що регулює практичну діяльність лікаря стоматолога.

Під час роботи конференції будуть проводитись навчальні тренінги із оволодінням практичними навичками.

Цільова аудиторія

Стоматологи всіх спеціалізацій. Буде корисно і цікаво як лікарям з досвідом, так і студентам стоматологічних вузів і початківцям лікарям, які хочуть розширити спектр послуг, підвищити свій професійний рівень і практикувати комплексний підхід, а значить і мати гарантовано успіх в досягненні необхідних результатів.

Матеріали конференції будуть опубліковані в електронному збірнику «Матеріалів науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні методи діагностики, профілактики та лікування стоматологічних захворювань».

Тексти тез та статей приймаються до 1 вересня 2021року. Відповідальна особа: Кудлюк Галина Євгенівна (067) 585-75-26 (Viber, WhatsApp).

Телефон для довідок: +380 (66) 761 40 01 – Оксана Ведута

Програма науково-практичної конференції “Сучасні методи діагностики, профілактики та лікування основних стоматологічних захворювань” та реєстрація за посиланням: https://instom.od.ua/index.php/novini/konferentsiji 

Інформація надана ДУ «Інститут стоматології та щелепно-лицевої хірургії НАМН України»