uk

На Херсонщині пройде фінал XXIII Студреспубліки!

21–24 серпня 2021р. на самому березі Чорного моря, у Лазурному (Херсонська обл., ОК «Маяк»), відбудеться фінал XXIII Студреспубліки! Найбільший в Україні відкритий майданчик для діалогу, глибокої дискусії та презентації проривних ідей збирає найактивнішу молодь і найпрогресивніших інтелектуалів/ок — для спільної роботи над темою «ІНАКША УКРАЇНА — для НОВОГО СВІТУ».

Подія – найбільший в Україні відкритий майданчик для діалогу, глибокої дискусії та презентації проривних ідей молоді. Для участі в заході відкрито онлайн-реєстрацію bit.ly/3yXaYMb.

Цьгорічна тема — підсумок напрацювань республіканців за 23 роки щоденної невтомної роботи і шаленої волі позитивних змін.

Як зазначають організатори фестивалю, унікальність заходу, яка привертає до нього пильну увагу філософів/инь, політологів/инь, аналітиків/ес, журналістів/ок і активістів/ок — навіть далеких від Республіканського руху, полягає, зокрема, і в тому, що під час його проведення вдається створити не лише футурошок, але й футурорезонанс, тобто ситуацію, яка відображує загальне і прогностичне суспільно-політичне становище в Україні.

І потім, у процесі гри, моделюються сценарії, які в тому чи іншому форматі втілюються в реальному соціально-політичному процесі. Тому результат ОДГ, отриманий наприкінці серпня, дуже часто з подробицями та деталізацією втілюється в життя в реальній українській політиці наступних сезонів. На цей раз будемо не тільки моделювати і передбачати, але й формувати ситуацію проривного розвитку!