uk

«Міжнародна конференція молодих науковців з матеріалознавства та інженерії поверхні»

22- 24 вересня 2021 у місті Львові відбудеться «Міжнародна конференція молодих науковців з матеріалознавства та інженерії поверхні» (International Young Scientists Conference on Material Science and Surface Engineering), організатором якої виступає Рада молодих науковців і спеціалістів Фізико-механічного інституту імені Г.В. Карпенка НАН України.

Як зазначають організатори,  метою цього заходу є підтримка молодих науковців і спеціалістів із наукових установ та закладів вищої освіти України для підвищення їхнього наукового рівня й для обміну ідеями та підходами, а також апробація нових наукових результатів, набуття досвіду публічного викладу і захисту основних положень роботи.

Програма конференції передбачає секційні усні виступи, онлайн та офлайн доповіді, що охоплюють такі напрями наукових досліджень:

  • механіка руйнування та міцність матеріалів;
  • захист матеріалів від корозії;
  • сучасні проблеми матеріалознавства;
    інформаційні та діагностичні системи.

Робочі мови:  англійська й  українська.
Матеріали конференції буде надруковано у  збірнику тез, також авторам буде рекомендовано підготувати статті до публікації в журналі «Фізико-хімічна механіка матеріалів» (англійське видання «Materials Science», 2019 IF= 0.748) чи у збірнику «Відбір і обробка інформації».