uk

Стали відомі фіналісти-вихованці Київської МАН у Genius Olympiad Ukraine

Вихованці Київської Малої академії наук не лише талановиті науковці, вони талановиті юні бізнесмени, літератори, музиканти! Вони складають вірші, співають пісні, пишуть оповідання та сценарії, знімають фільми!

За результатами національного відбору до фіналу Genius Olympiad Ukraine увійшли такі наші вихованці:

В категорії «Бізнес»: Болдак Роман Антоніович з проєктом «Батарейки як новий екологічний виклик», Авдієнко Маргарита Максимівна з проєктом «Фіалки не тільки живі».

В категорії «Креативне письмо»: Кіктенко Анастасія Юріївна з роботою «Time to deal with the issues”,Полюлях Ольга Олексіївна з роботою «Дім у вогні»,Волосевич Катерина Олексіївна з оповіданням «Таня», Лумей Уляна Михайлівна з оповіданням «Дитя Пустелі», Мусієнко Анна Павлівна з оповіданням «Погода в Україні»,Солодка Таїсія Андріївна з оповіданням «Last first snow».

В категорії «Мистецтво»: Епштейн Софья Марківна з роботою Era of grey sky, Іченська Амєлі Артурівна з роботою «Душа Природи»,Зайцева Наіна Михайлівна з роботою «Neuralink 2020»,Букрєєва Марія Олександрівна з піснею “Sweet people”, якзаклик до роздумів про екологію планети.

В категорії «Короткометражний фільм»: Бабенко Мирослава Олегівна з фільмом «Growing microgreens», Шкуріна Ірина Дмитрівна з анімаційним фільмом «Забруднення океану».

У 2021 році Київська Мала академія наук учнівської молоді стала регіональним афілійованим закладом конкурсу «GENIUS Olympiad Ukraine», що означає що вона пройшла верифікацію своєї спроможності подати наукові, дослідницькі чи мистецькі проєкти високої якості й отримала офіційний статус і спеціальний знак закладу освіти – «Школа Олімпіади геніїв». Отримання афіліації відкриває для наукових керівників та вчителів можливість пройти систему тренінгів, отримати статус і спеціальний знак «Тренер Олімпіади геніїв».