uk

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича запрошує на майстер-класи з писанкарства

Писанка – символ весняного відродження природи, зародження життя, продовження роду, символ сонця, тепла і вічності, а також незамінний атрибут Великодня. Навіть якщо ви ніколи власноруч не створювали писанок, ніколи не пізно спробувати. Цей процес потребує не тільки творчого натхнення, але й повного занурення у роботу.

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, за ініціативи Ради молодих вчених, запрошує всіх охочих внутрішньо переміщених осіб різних вікових категорій відвідати майстер-класи з писанкарства, які проходитимуть на факультеті фізичної культури і здоров’я людини (вул. Небесної Сотні, 4Д).

Перша зустріч очікується 13 квітня о 13:00. За додатковою інформацією звертайтеся за номером телефону: +380958865064 (Ірина Горохолінська, в.о. голови Ради молодих вчених).

Писанкарство вражає не лише тим, що має довгу та цікаву історію, до всього – це дуже захоплюючий багатоетапний процес, який процес буде до вподоби і дорослим, і дітям. А готова писанка стане чудовим подарунком близькій людині або ж найкрасивішою прикрасою святкового столу на Великодні свята.