uk

«Управління та адміністрування» є найпопулярнішим предметом ЄФВВ

Серед майбутніх вступників у магістратуру, які складатимуть єдине фахове вступне випробування, найпопулярнішим є іспит з управління і адміністрування.

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, коментуючи перебіг реєстрації на єдине фахове вступне випробування.

Як відомо, вступники в магістратуру, які планують навчатись на спеціальностях галузей знань «Освіта / Педагогіка» (крім спеціальності «Фізична культура і спорт»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Управління та адміністрування», «Право», «Інформаційні технології», «Сфера обслуговування», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини», мають скласти , окрім обов’язкового єдиного вступного іспиту, ще й єдине фахове вступне випробування.

Охочі вступати на вище перелічені спеціальності можуть обрати для складання не більше двох предметів ЄФВВ.

Станом на 20 травня серед 44,5 тисяч осіб, зареєстрованих для участі в ЄФВВ, найпопулярнішим предметом є «Управління і адміністрування», який обрали майже 10,5 тисяч вступників.

На другому місці серед вступників за популярністю – «Педагогіка та психологія», яку обрали понад 8,6 тисяч осіб.

Третє місце за популярністю посідає «Право та міжнародне право», яке обирають майже 7 тисяч осіб.

Найменш популярним предметом серед фахових випробувань є «Політологія та міжнародні відносини», його обрало трохи більше тисячі вступників.

БІЛЬШЕ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ НА ІСПИТИ В МАГІСТРАТУРУ

Читайте також: