uk

Для науковиць пройде зустріч щодо Премії L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці»

Премія відбувається у 2024 році вже вшосте. Українська Премія є частиною глобальної Програми L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці», що впроваджується з 1998 року. Мета Премії – підтримати та відзначити талановитих українських молодих жінок-науковців та заохотити молодих жінок обирати наукові професії та допомагати їм у їхній кар’єрі.

Дата: 27 травня 2024 року, 16:00

Формат: онлайн, zoom

Реєстраційна форма: https://docs.google.com/…/1RGgvzp…/viewform…

Українська Премія є частиною глобальної Програми L’ORÉAL-ЮНЕСКО «Для жінок у науці», що впроваджується з 1998 року. Мета Премії – підтримати та відзначити талановитих українських молодих жінок-науковців та заохотити молодих жінок обирати наукові професії та допомагати їм у їхній кар’єрі.

Веб-сайт Премії: https://forwomeninscience.in.ua

Премія у 2024 році становитиме 500 000 грн (п’ятсот трисяч гривень), і це – найбільша Премія для науковиць в Україні. Компанія сплачує всі податки, а сама Премія може бути використана Переможницями на власний розсуд.

Дедлайн подачі документів на Премію – 31.05.

Організатором Програми є Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛОРЕАЛЬ УКРАЇНА». Партнером Програми є Національна Академія Наук України. Патронат Програми – Національна комісія України у справах ЮНЕСКО. Організаційним партнером Програми є Громадська організація «Центр «Розвиток Корпоративної соціальної відповідальності».

Читайте також: