uk

Vacuum Deep Tech Acceleration проводить Демо День для наукоємних стартапів

7 червня Vacuum Deep Tech Acceleration проводить Демо День для наукоємних стартапів після успішного завершення акселераційних програм Science Intensive Innovation та Development and Renovation, що тривали 2 місяці.

Демо День реалізуються Vacuum Deep Tech Acceleration за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації України та Міністерство економіки України спільно з Київським академічним університетом, Ukrainian Startup Fund та YEP.

Про Демо День

Демо День відбудеться як завершальний захід проєкту Vacuum Deep Tech Acceleration за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» курентоспроможна економіка України». Це буде час, коли стартапи, що взяли участь у акселераційних програмах Science Intensive Innovation та Development and Renovation, матимуть можливість представити свої продукти, ідеї та досягнення перед широкою аудиторією, включаючи потенційних інвесторів, партнерів та інших учасників стартап-екосистеми. Основною метою Демо Дня є залучення уваги до проєктів, налагодження партнерських відносин та встановлення контактів з потенційними клієнтами.

Можливості для гостей на Демо Дні:

Перегляд інноваційних продуктів та ідей: Демо День – це унікальна нагода для інших стартапів, майбутніх підприємців, студентів та науковців ознайомитися з новаторськими рішеннями та технологіями, що представлять 30 учасників акселераційних програм.

Зразкові пітчі від досвідчених стартапів нашого комʼюніті: Гості матимуть можливість послухати та побачити пітчі від досвідчених стартапів з нашого комʼюніті, що може стати джерелом мотивації та навчання для них.

Нетворкінг та обмін досвідом: Демо День забезпечить можливість встановлення цінних контактів, обміну досвідом та ідеями між гостями та учасниками події.

Взаємодія з потенційними партнерами та інвесторами: Для інших учасників стартап-екосистеми Демо День стане чудовою нагодою для знайомства з бізнес, ангелами, потенційними партнерами та представниками корпорацій, що можуть підтримати їхні проекти.

Відкриття нових можливостей: Участь у події дозволить іншим гостям розширити свої горизонти, знайти натхнення та знайти нові можливості для співпраці та розвитку своїх проектів.

Коли: 7 червня – з 13:00 до 18:00.

Де: місце проведення буде повідомлено після реєстрації.

Форма реєстрації та розклад події: https://bit.ly/3WD6loT

Що вас очікує:

  • Пітчі 30-ти стартапів-випускників наших програм з унікальними deep tech рішеннями на стадіях pre-seed та seed
  • Нетворкінг з бізнес ангелами, інвесторами та представниками корпорацій

Читайте також: