uk

Відбудеться практико-орієнтований захід «Підтримка участі українських організацій у конкурсах Програми “Горизонт Європа”

14 червня ГО «Агенція Європейських Інновацій» та «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ проведуть практико-орієнтований захід «Підтримка участі українських організацій у конкурсах Програми “Горизонт Європа” з акцентом на напрям ІІ “Глобальні виклики та європейська промислова конкурентоспроможність”». Про це ідеться у дописі Офісу Горизонт Європа в Україні.

Подія відбудеться у форматі онлайн на платформі Webex з 15:00 до 18:00 (за київським часом).

Програма заходу:

Урочисте відкриття заходу:

1. Іван Кульчицький, президент ГО «Агенція європейських інновацій».

2. Ігор Таранов, кандидат економічних наук, доцент, начальник відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

Робоча частина:

1. Запуск діяльності мережі українських НКП Програми «Горизонт Європа»: Григорій Мозолевич, кандидат технічних наук, генеральний директор директорату розвитку науки Міністерства освіти і науки України.

2. Практичні аспекти формування консорціумів для участі у Програмі «Горизонт Європа»: Іван Кульчицький, президент ГО «Агенція європейських інновацій», представник від України в комітеті «Цифровізація, промисловість і космос».

3. Залучення організацій сфери охорони здоров’я до участі у програмах ЄС: Микола Полінкевич, керівник проєктного офісу Агенції регіонального розвитку Волинської області.

4. Можливості «Офісу Горизонт Європа в Україні» для українських науковців та інноваторів: Ігор Таранов, кандидат економічних наук, доцент, начальник відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

5. Кластер 1 «Здоров’я»: інформація про актуальні конкурси: Таїсія Симочко, головна спеціалістка відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

6. Кластер 2 «Культура, креативність та інклюзивне суспільство»: інформація про актуальні конкурси: Юлія Ремінська, докторка філософії у галузі права, головна спеціалістка відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

7. Кластер 3 «Цивільна безпека для суспільства»: інформація про актуальні конкурси: Надія Наумова, кандидатка юридичних наук, головна спеціалістка відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

8. Кластер 4 «Цифровізація, промисловість і космос»: інформація про актуальні конкурси: Максим Колісник, кандидат наук з державного управління, доцент, головний спеціаліст відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

9. Кластер 5 «Клімат, енергія та мобільність»: інформація про актуальні конкурси: Ольга Палеха, кандидатка економічних наук, головна спеціалістка відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

10. Кластер 6 «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище»: інформація про актуальні конкурси: Наталія Діденко, кандидатка сільськогосподарських наук, старша дослідниця, заступниця начальника відділу «Офіс Горизонт Європа в Україні» НФДУ.

Звертаємо увагу, що участь у заході є безкоштовною за умови попередньої реєстрації до 13 червня за посиланням: https://forms.gle/nbXDuxU2K72YL2qn6.

Подію проведуть за підтримки Європейського Союзу та міжнародного фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське відродження України».

Читайте також: