uk

Майбутні аспіранти й магістранти отримали запрошення на вступні іспити

Учасники основної сесії вступних іспитів в магістратуру та аспірантуру отримали запрошення.

Вони розміщені в електронних кабінетах учасників вступних випробувань і містять інформацію про дату, час і місце проведення єдиного фахового вступного випробування та єдиного вступного іспиту.

Тепер учасникам ЄФВВ та ЄВІ необхідно самостійно сформувати і, бажано, роздрукувати запрошення-перепустку зі свого е-кабінету учасника.

Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Вступники, які ще не отримали екзаменаційного листка, мають звернутися до приймальної комісії, до якої вони для реєстрації зверталися особисто або надсилали реєстраційні документи (у разі дистанційної реєстрації).

Як і минулого року, з міркувань безпеки інформація про те, де та коли на території України відбудуться тестування не буде публікуватись для широкого загалу.

В УЦОЯО рекомендують не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, і вступникам та їх рідним, адже від цього може залежати безпека всіх учасників вступних випробувань.

Вступникам, які проходитимуть ЄФВВ та/або ЄВІ за кордоном, слід пам’ятати, що в запрошеннях час зазначено за місцевим часом.

Для допуску до пункту тестування вступник має пред’явити екзаменаційний листок, документ, на підставі якого його зареєстровано для участі у вступних випробуваннях (серію (за наявності) та номер якого зазначено в екзаменаційному листку), та запрошення-перепустку.

Особи, які бажають вступити в магістратуру або аспірантуру, але не зареєструвались для участі в основній сесії іспитів, мають можливість зареєструватись для участі в додатковій сесії ЄВІ та ЄФВВ.

Читайте також: