uk

Київський академічний університет (Kyiv Academic University) запрошує студентів взяти участь у Школі з Квантових Матеріалів

Київський академічний університет (Kyiv Academic University) запрошує студентів старших курсів, а також усіх, хто цікавиться темою квантових матеріалів, взяти участь у Школі з Квантових Матеріалів – 2024 Quantum Materials Summer School (QMatS 2024).

КАУ наголошує, що у цьому році школа співпала з початком виконання українсько-німецького проєкту “Центр передового дослідження квантових матеріалів / German-Ukrainian Research Center for Quantum Materials (GU-QuMat)” (https://kau.edu.ua/gu-qumat), що переміг у конкурсі Федерального міністерства освіти та наукових досліджень Німеччини (BMBF) “Cores of Excellence (CoE) in Ukraine“. Тому основними темами Школи будуть квантові матеріали та українсько-німецьке співробітництво.

QMatS 2024 триватиме два дні – 11 та 12 липня.

Першого дня заплановано популярні лекції колег з Німеччини про GU-QuMat, IFW Dresden та актуальні питання у дослідженні квантових матеріалів, зокрема альтермагнетиків та топологічної надпровідності (https://kau.edu.ua/news/sci/1232).

Другий день – популярні оглядові лекції про квантові матеріали від викладачів КАУ та віртуальні тури по дослідницькій інфраструктурі КАУ та IFW Dresden.

Попередня програма: https://docs.google.com/…/1ssFvk_WIFjHG…/edit…

Посилання на Zoom та записи лекцій Школи будуть відкриті, але тих, хто зацікавлений в отриманні актуальної інформації про стажування та інші події GU-QuMat, просять зареєструватися: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe-oj…/viewform…

Читайте також: