uk

Оголошено тендер на залучення експерта щодо інклюзивних програм

Програма USAID «РАДА: наступне покоління» оголосила тендер на залучення експерта з оцінки та розробки освітніх програм для людей з інвалідністю.

До участі у тендері запрошуються юридичні особи та фізичні особи-підприємці для розробки та реалізації освітніх програм для людей з інвалідністю.

Завданням експерта буде проведення оцінки освітніх програм та матеріалів Освітнього центру Верховної Ради на предмет їх доступності для людей з інвалідністю та порушеннями когнітивних функцій.

Також необхідно буде розробити методологію та освітні матеріали для нових освітніх програм, які будуть інклюзивними та доступними для всіх груп населення.

Окрім того, завданням експерта буде співпраця з командою Освітнього центру ВРУ для впровадження нових освітніх програм.

Вимоги до учасників тендеру:

  • Досвід роботи у сфері дотримання прав людей з інвалідністю, безбар’єрності, інклюзії та недискримінації.
  • Знання та досвід роботи у формальній та неформальній освіті з орієнтацією на інклюзивні та безбар’єрні підходи та методи.
  • Досвід створення доступного освітнього контенту та інтерактивних навчальних заходів для молоді, зокрема з інвалідністю та порушеннями когнітивних функцій.
  • Досвід роботи у сфері парламентсько-громадянської освіти.

Заявка може подаватися від групи експертів, які зареєстровані як фізичні особи-підприємці.

Для участі у тендері необхідно надати інформацію про заявника – назва та контактні дані (адреса, телефон, email, посилання на сайт, соцмережі) та копії реєстраційних документів:

Для юридичних осіб необхідно надати копію свідоцтва про державну реєстрацію.

Для ФОП необхідна копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Також необхідно надати портфоліо, яке міститиме опис виконаних проєктів, що відповідають вимогам тендеру, CV виконавців з акцентом на досвід, що стосується даного тендеру, посилання на публікації, презентації, інші матеріали, що підтверджують компетенцію, та сертифікати, дипломи, рекомендаційні листи (за наявності).

Окрім того, необхідно надати цінову пропозицію: детальний розрахунок вартості виконання робіт за видами та з урахуванням кількості робочих днів, або вказати розмір денної ставки виконавців.

Заявки приймаються на електронну пошту kmelnyk@americancouncils.org до 19 липня.

Читайте також: