uk

Опубліковані перші рейтингові списки вступників у коледжі

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» розпочато інформування абітурієнтів та всіх зацікавлених осіб про перебіг вступної кампанії до закладів фахової передвищої освіти.

На сайті інформаційної системи публікуються рейтингові списки вступників на всі спеціальності в усіх коледжах.

Наразі вступники до коледжів подали понад 134,5 тисячі заяв за основними та небюджетними конкурсними пропозиціями.

Списки вступників до коледжів з конкурсним балом (за наявності) публікуються за кожною спеціальністю та оновлюються щодобово.

Дані про конкурсний бал будуть оновлюватись поступово після складання вступниками творчих конкурсів та співбесід в коледжах.

Окрім конкурсного бала, у рейтингових списках публікуються статуси заяв, наявність квот, інформація про коефіцієнти, тобто все, що необхідно для повного інформування про перебіг вступної кампанії.

Вступники, які ще не подали заяви про вступ, можуть скористатися сервісом пошуку спеціальностей у закладах фахової передвищої освіти та знайти спеціальності за певними параметрами.

Подання заяв до коледжів після 9 класу здійснюється онлайн через електронні кабінети та триватиме до 18:00 13 липня.

Подання заяв до коледжів після 11 класу або профтеху також здійснюється через е-кабінети, але терміни подання залежать від того, на якій підставі вступає абітурієнт.

Зокрема, приймання заяв на бюджет та контракт для вступу за співбесідами і творчими конкурсами триватиме до 18:00 22 липня.

Для вступу за сертифікатами НМТ/ЗНО заяви прийматимуть до 18:00 2 серпня.

Читайте також: