uk

Уряд України запроваджує нову програму державних грантів для вступників на контракт

Вступай до КПІ на контракт — і матимеш унікальну можливість отримати додаткову фінансову підтримку від держави

Бакалаври денної та дуальної форми навчання можуть отримати від 15 до 25 тисяч гривень на рік. Уряд України запроваджує нову програму державних грантів для вступників на контракт.

Гранти надаватимуться студентам 1 курсу бакалаврату, які набрали не менш як 150 балів з НМТ або ЗНО з двох предметів — для першого рівня гранту — та 170 балів — для другого рівня. Розмір гранту буде коригуватися з урахуванням коефіцієнта спеціальності, що варіюється від 1,0 до 1,5 залежно від обраного напряму.

Київська політехніка пропонує близько 30 спеціальностей з найвищим коефіцієнтом у межах державної грантової програми. Адже більшість КПІшних спеціальностей мають особливу підтримку держави, бо покликані навчати спеціалістів, необхідних для відбудови нашої держави — фахівців з медичних, інженерних, хімічних та інформаційних технологій.

Студенти першокурсники, які відповідають вимогам гранатової програми, з 5 вересня по 31 жовтня мають подати заявку на отримання додаткової фінансової підтримки через електронний кабінет вступника. Грантові кошти перераховуватимуться на особистий банківський рахунок студента і можуть використовуватися виключно для оплати навчання.

Якісна освіта в КПІ стала ще доступнішою. Встигни подати документи до 8 серпня 2024 року!

Читайте також: