uk

Форум «Освіта Дивосвіту 2024» оголосив дати проведення та розширює формат

Цього року подія масштабується в просвітній фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024» й об’єднає два формати: форуму, що розгляне сенси, цілі та можливості освіти майбутнього та необхідність змін за допомогою провідних експертів – інтелектуалів, освітян, представників громадського й державного секторів,  та виставки, що презентує увесь спектр можливостей освіти: центри розвитку для дітей, садочки, школи, ліцеї, заклади вищої освіти, освітні курси та сервіси для дітей і дорослих. 

Форум «Освіта Дивосвіту 2024» проходитиме в Pochayna Event Hall, а виставка – на просторій парковці біля ТЦ «Gorodok Gallery».

Подія обіцяє стати наймасштабнішою в Україні у сфері освіти для батьків, для майбутніх учнів та для освітян, адже до виставкової зони на два дні доєднаються понад 100 освітніх закладів, а понад 30 спікерів передаватимуть свій досвід на чотирьох тематичних сценах. 

«Освіта Дивосвіту 2024» стане місцем нетворкінгу, пошуку спільних ідей і рішень. Слоган  події: «Освіта – наша спільна справа!». 

Просвітній фестиваль «Освіта Дивосвіту 2024» призначений і для освітян – учителів, викладачів, директорів шкіл, освітніх управлінців, і для батьків, зацікавлених виховати гідну та вільну особистість, і для потенційних учнів будь-якого віку. 

Фестиваль є єдиною в Україні подією про сенси освіти. Він  буде цікавим для всіх, хто опікується чи цікавиться освітою і кому не байдуже майбутнє України, яке не можливе без змін. 

Тема цьогорічного форуму: «Свобода власна та спільна в освіті майбутнього».

Протягом двох днів видатні інтелектуали України представлять актуальні ідеї, цілі та перспективи майбутньої освіти. 

Цілями Форуму є: 

  • долучитися до сильного ком’юніті особистостей-змінотворців; 
  • дізнатися про практичні кейси виховання особистостей від прогресивних лідерів;
  • поспілкуватися з лідерами думок і побачити майбутнє під новим кутом.

Більше за посиланням: https://osvita.ua/news/92733/

Читайте також: