uk

Завершується подання заяв для вступу на магістратуру

Завтра, 22 серпня, о 18:00 завершується подання заяв для вступу на магістратуру на основі диплома бакалавра, спеціаліста, магістра (НРК6,7). Подати заяву ви можете через електронний кабінет на сайті ЄДЕБО ВСТУП–2024.

Важливо: уважно перевіряйте дані одразу під час заповнення, адже після подання першої заяви змінити їх буде неможливо. Ви маєте можливість загально подати до 15 заяв, з яких 5 — на бюджет, інші — на контрактну форму навчання. Для заяв на бюджет потрібно встановити пріоритети від 1 до 5, де 1 — це ваша найбажаніша заява для вступу.

Якщо ви маєте право на пільгу, зверніться до закладу освіти з потрібними документами для внесення інформації в реєстр. Також рекомендуємо обов’язково перевірити, чи відображаються пільги.

Нагадуємо, що скасувати заяву на бюджет без втрати пріоритетності ви можете тільки ДО того, як її розгляне заклад освіти (тобто до присвоєння статусу «Зареєстровано в закладі освіти» або «Потребує уточнення вступником»). Уже після цього скасувати заяву можливо лише із втратою пріоритету.

Важливі дати:

До 24 серпня будуть опубліковані списки вступників, рекомендованих на бюджет. Вибір місця навчання таким кандидатам потрібно підтвердити до 18:00 26 серпня.

З 28 серпня розпочнеться надання рекомендацій на контракт. 

До 31 жовтня заклади зможуть проводити додатковий набір на контракт.

Читайте також: