uk

Проєкт з підтримки професійної освіти EdUP обрано фіналістом премії P3 Impact Award 2024 року

Проєкт з підтримки професійної освіти EdUP обрано фіналістом премії P3 Impact Award 2024 року. Премією відзначають успішні партнерства, утворені між представниками державного та приватного секторів, які допомагають вирішувати нагальні проблеми людства, зокрема покращення доступу до освіти, забезпечення екологічної стійкості, розширення прав і можливостей жінок та надання гуманітарної допомоги.

Проєкт EdUP об’єднав бізнес та представників публічного сектору задля покращенню професійної освіти в Україні та підготовці кваліфікованих кадрів. Це партнерство також підтримує дуальну модель освіти, інтегруючи досвід приватного сектору у навчання здобувачів професійної освіти за шістьма будівельними професіями, які є ключовими для відбудови України.

Премія вручається спільно Офісом глобальних партнерств Держдепартаменту США, світовою платформою Конкордія та Інститутом бізнесу та суспільства Дарденської школи Університету Вірджинії та присуджується вже 11-й рік поспіль.

Докладніше:

Українсько-швейцарський проєкт “Публічно-приватне партнерство для поліпшення професійної освіти в Україні” впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ “Геберіт Трейдінг”, ТОВ “Сіка Україна” та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку “Свісконтакт” за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Читайте також: