uk

Навчання від Офісу Омбудсмана України

Офіс Омбудсмана України та ГО «Україна без тортур» оголошують про відбір на навчання представників громадських організацій для залучення до Національного превентивного механізму (НПМ) відвідувань місць несвободи.

Підготовка фахівців для моніторингу дотримання прав людини в установах позбавлення волі проходитиме у два етапи: онлайновий та очний. Учасники, які успішно завершать обидві частини програми, отримають можливість співпрацювати з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини у межах НПМ.

Навчання розраховане на представників громадянського суспільства, які хочуть стати частиною команди НПМ і на постійній основі відвідувати місця несвободи.

Представник громадської організації, якого Уповноважений залучає до відвідувань НПМ, має досягти 18-річного віку, бути доброчесним, здатним за своїми моральними якостями та станом здоров’я виконувати покладені на нього обов’язки.

Для реєстрації на навчання слід заповнити форму за посиланням: https://forms.gle/jBQqyiB2inWj1chd8

Термін подання заявок: до 23 вересня 2024 року.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за телефонами: +38 (067) 011-45-45, +38 (067) 769-82-53 або пишіть на електронну пошту: hrukraine.without.torture@gmail.com

Читайте також: