uk

НАУКМА та дослідницький інститут Swisspeace Базельського університету проведуть серію семінарів

Центр дослідження медіації та діалогу при кафедрі міжнародних відносин НаУКМА та дослідницький інститут Swisspeace Базельського університету запрошують на серію семінарів «Переосмислення миру та перемоги для припинення російської агресії проти України».

Повномасштабне вторгнення росії в Україну у 2022 році знов привернуло увагу науковців та суспільства до міждержавних війн та війн агресії.

Окрім цього, війна росії проти України спричинила глибокі розбіжності в спільноті дослідників та практиків конфліктології щодо відповідної реакції на російську агресію та викликала різноманіття закликів до миру. Звідси виникла потреба переглянути усталені парадигми та переосмислити ідеї миротворчості, медіації та переговорів.

Ця серія семінарів базується на спеціальному випуску журналу «International Negotiation», який буде опублікований до кінця 2024 року. Випуск міститиме напрацювання українських та міжнародних науковців у сферах медіації, переговорів, діалогу, миробудування, перехідного правосуддя та суміжних галузей.

Коли?

  • вересень — грудень 2024
  • 16:00 – 17:30 (CET)

Перший із серії семінарів відбудеться 25 вересня

Формат: онлайн

Мова заходів: англійська

Більше інформації та реєстрація за покликанням: https://bit.ly/3TBMjJ6

Читайте також: