uk

Стипендії на навчання в Республіці Корея у 2025 навчальному році

Відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та Міністерством освіти Республіки Корея про співробітництво в рамках стипендіальної програми Республіки Корея Global Korea Scholarship (GKS) на 2024-2026 рр. корейська сторона надає 10 стипендій для навчання за освітнім рівнем «бакалавр» у 2025 році, з них 9 – для громадян України, 1 – для представника корейської діаспори.

Інформація щодо умов і процедури отримання державної стипендії Міністерства освіти Корейської Республіки розміщено на сайтах GKS і Корейського освітнього центру в Україні за покликанням.

Міністерство освіти і науки України та Корейський освітній центр приймають документи від кандидатів, підготовлені відповідно до вимог корейської сторони, до 04 жовтня 2024 року.

До Міністерства пакет документів подається в електронній та паперовій формах (документи надсилаються в обох зазначених формах).

Адреса для подання оригіналів документів:

  • Міністерство освіти і науки України,
  • проспект Берестейський, 10, м. Київ, 01135,
  • Директорат міжнародної співпраці (на конверті зазначити: «Стипендії Кореї-2025», ім’я, прізвище українською та англійською мовами)

В електронній формі скановані документи (формат PDF) надсилаються до Міністерства на адресу: international@mon.gov.ua, у темі листа зазначити «Стипендії Кореї-2025». 

Адреса для подання пакету з 3 копій документів:

  • Корейський освітній центр в Україні,
  • вул. Хрещатик, 8, м. Київ, 01001 (на конверті зазначити: «2025 GKS-U – Application – ПІБ»).

В електронній формі документи подаються до Корейського освітнього центру на адресу: koreduinua@gmail.com, телефон для довідок: + 38 (044) 300 10 78.

Читайте також: