uk

Оголошено подачу заявок на конкурс 2024 Future Designer International Innovation Design Awards and Science for SDGs Innovation Contest

Конкурс оргінізовано ЮНЕСКО. Це унікальна можливість продемонструвати свої таланти в галузі інноваційного дизайну та науки для досягнення Цілей сталого розвитку ООН.

Вимоги до учасників:

Молоді люди віком від 16 до 35 років, в тому числі учні середніх шкіл та студенти університетів, а також науковці та інженери на початку кар’єри. Заявки на участь у конкурсі подаються командами до п’яти осіб, серед яких має бути щонайменше одна особа жіночої статі, щоб забезпечити гендерну рівність.

Кінцевий термін подачі заявок: 13 жовтня 2024.

Вимоги до конкурсних робіт:

Проєкти можуть мати різні формати, включаючи, але не обмежуючись ними, плакати, відео, GIF-файли, ілюстрації, ігри, додатки, інтерактивні проекти, а також стійкі проекти, такі як продукти, прикраси, мода, архітектура, дизайн та паблік-арт.

Інноваційний проект буде оцінено шановним журі, до складу якого увійдуть відомі професори та галузеві експерти з різних країн. Конкурс International Innovation Design Awards оголосить 5 золотих, 8 срібних та 12 бронзових переможців. Він також видасть 25 сертифікатів номінацій командам, які пройшли у фінальний відбірковий етап.

International Innovation Design Awards та ЮНЕСКО оголосять переможців на веб-сайті ЮНЕСКО. Їхні проекти будуть представлені як ключові рекламні матеріали в заходах IDSSD.

Детальна інформація про конкурс, умови участі та терміни подачі заявок доступні за посиланням:

https://www.unesco.org/…/call-entries-2024-future…