uk

Безкоштовні освітні програми українською від Clarivate у жовтні

Запрошуємо на безкоштовні освітні програми українською від Clarivate у жовтні в ZOOM.  Зверніть увагу на програму сертифікації мета якої відшліфувати навички пошуку та аналізу наукової літератури у Web of Science. Досвідчені користувачі зможуть пройти її екстерном, без прослуховування лекцій та консультацій. 

10 жовтня
Тема: Базовий пошук та аналіз наукової літератури у Web of Science. (підготовка до сертифікації)

Тези: В рамках підготовки до програми сертифікації відпрацюємо базовий пошук у Web of Science Core Collection. Створення та налаштування кабінету користувача. Використання символів скорочення та заміни. Сортування та уточнення результатів. Аналіз та збереження результатів пошуку. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_y0Rgbo6XRGOsTviyJ3NHEQ

17 жовтня
ТемаРозширений пошук у Web of Science та додаткові колекції. (підготовка до сертифікації)
ТезиВ рамках підготовки до програми сертифікації відпрацюємо розширений пошук у Web of Science Core Collection в тч аналіз здобутків установи та роботу з додатковими базами на платформі. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_u8AnjzkgRuarKDPORHFtOA

22–25 жовтня 

Тестування  всеукраїнської програми сертифікації

24 жовтня
ТемаКонсультація до сертифікації (за консультацію сертифікат не передбачено)
ТезиЗ 22 до 25 жовтня проходитиме онлайн програма сертифікації по Web of Science (детальна ынформацыя згодом). Учасникам у зручний для них час зможуть пройти онлайн тестування, визначити свої вміння, і, якщо буде отримано достатню кількість балів, – отримати підтвердження вправного користувача Web of Science. Протягом консультації ми розберемо алгоритм виконання тестових завдань та виконаємо аналогічні завдання. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.
10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_WLH238fdQmucNHqtffse1A

Research Smarter

31 жовтня

Тема:  Підтримка відкритих дослідницьких ініціатив перевіреними процесами, даними та інструментами.
Тези: Перехід до відкритих досліджень є ключовою тенденцією. Академічній спільноті потрібен доступ до надійних досліджень незалежно від моделі публікації. Науковці хочуть мати можливість прочитати повний текст статті в один клік, отримувати доступ до первинних даних. знати, що фінансування можна відстежувати та прозоро. Приєднуйтесь до цієї сесії, щоб дізнатися, як у Clarivate підтримують цілі відкритих досліджень, поєднуючи  ресурси і зробити процес наукових досліджень швидшим, надійнішим і прозорішим.

10:15–11:15
Реєстрація:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_XKs_s-cMT4SN4Dwd4QEJaw

Читайте також: