uk

Почалася передплата на друковані видання на 2025 рік: як передплатити газету «Світ»

За останні три роки українці переконалися, що чимало матеріальних речей неможливо нічим замінити. Жоден ШІ не замінить влучного пострілу снайпера, сплетеної руками маскувальної сітки чи – свіжовидрукуваної газети.

Зимовими (а також всіма іншими) вечорами друкована газета, яка розвінчує фейки, пише виважені тексти про все, що відбувається в країні (і особливо в науковій та освітній сферах), діє краще за антистрес.

2025 рік не буде легким. Ми не знаємо, скільки годин на добу буде світло в домівках і офісах, скільки ракет та дронів направить ворог по українських містах. Але можемо точно спрогнозувати, що українські військові триматимуть фронт, український тил (зокрема, науковці і освітяни) працюватиме і донатитиме на все, від шоколаду до автівок для ЗСУ. Ми ж розкажемо про роботу на перемогу.

В газеті ви зможе прочитати про кращі наукові команди, проривні дослідження, про гранти і можливості для вчених в Україні. А також, і цей напрямок ми вважаємо найважливішим, історії про людей, які роблять науку.

Передплатити газету «Світ» на 2025 рік можна уже, звернувшись до електронного каталога, тобто онлайн, за посиланням: https://peredplata.ukrposhta.ua.

А з 7 жовтня передплата здійснюватиметься в усіх відділеннях Укрпошти.

Наш індекс: 40774.

Вартість передплати на місяць – 60 грн.,

  • на пів року – 360 грн.,
  • на рік – 720 грн.

Вартість приймання передплати в АТ “Укрпошта” – 20 грн.

(Водночас це повідомлення не перешкоджає тим, хто бажає, але ще цього не зробив, передплатити газету «Світ» й на «крайні» місяці нинішнього року).

Разом переможемо!

Малюнок Дарини Миргородської