uk

Викладачі ХПІ презентували інноваційну екосистему Політеху в університеті Дрездена

Директорка стартап-центру «SPARK» НТУ «ХПІ» професорка кафедри менеджменту Наталія Шматько, професорка кафедри менеджменту Ганна Коптєва та завідувачка кафедри загальної  економічної теорії доцентка Наталія Волоснікова  здійснили виїзний семінар у Технічному університеті Дрездена (Technische Universität Dresden). Візит відбувся в рамках  програми DAAD «Україна цифрова III», повідомили на сайті університету.

Під час семінару була представлена стала інноваційна екосистема Харківського Політеху та її команда  на чолі з ректором університету професором Євгеном Соколом та проректором з наукової роботи професором Андрієм Марченко. В результаті заходу були  досягнуті домовленості щодо підписання Меморандуму про співробітництво між НТУ «ХПІ», Технічним університетом Дрездену і Західноукраїнським національним університетом.  

Виїзний семінар був спрямований на співпрацю та обмін знаннями у сфері цифрових технологій, інтенсифікацію та підтримку навчання між німецькими та українськими університетами, створення мережі стартап-інкубаторів між університетами тощо.

Викладачі ХПІ також взяли активну участь у міжнародній серії конференцій GeNeMe 2024 Communities in New Media (25 – 27 September 2024 in Dresden, Germany).

Читайте також: