uk

Інститут електронної фізики НАН України запрошує взяти участь у Міжнародній конференції до 100-річчя від дня народження професора Ю.М. Ломсадзе (Анонс)

14 грудня 2024 року виповниться 100 років від дня народження професора Юрія Мелітоновича Ломсадзе – відомого українського вченого, провідного спеціаліста в галузі теоретичної фізики, засновника кафедри теоретичної фізики Ужгородського державного університету та відділу теорії адронів Інституту теоретичної фізики АН УРСР, що увійшов до складу Інституту електронної фізики НАН України як відділ теорії елементарних взаємодій.

Інститут електронної фізики НАН України запрошує взяти участь у міжнародній конференції, приуроченій до цієї події.

Конференцію буде проведено 17-18 грудня 2024 року за адресою: м. Ужгород, вул. Університетська, 21 (Інститут електронної фізики НАН України).

Наукові напрями конференції

• Фізика високих енергій (теорія).
• Квантова механіка. Квантові комп’ютери.
• Теорія елементарних частинок і космологія.

Робочі мови – українська, англійська.

Форми участі – усна оф/онлайн доповідь (до 20 хв.).

Посилання для підключення з використанням онлайн-платформи та програма роботи будуть надіслані учасникам, які оформлять заявки на участь.

Для участі у роботі конференції необхідно надіслати в Організаційний комітет на електронну пошту: Lomsadze.100@gmail.com 

  • заявку на участь у конференції до 20 жовтня 2024 р.
  • електронні файли тез доповіді або статті до 20 листопада 2024 р.  

Участь є безкоштовною.

Публікація – тези доповідей та статті будуть опубліковані у Збірнику матеріалів конференції з присвоєним ISBN.

 Оформлення тез доповідейТези доповіді обсягом 2 стор. формату А4 готуються за допомогою Word з полями 2см (Times New Roman, кегль14, одинарний інтервал), українською або англійською мовами, відповідно до шаблону.

Ім’я файлу повинне відповідати прізвищу доповідача латинськими літерами (Surname.doc, або Surname.docx).

Оформлення статейМатеріали статті обсягом 6-10 стор. формату А4 готуються за допомогою Word з полями 2 см (Times New Roman, кегль 14, одинарний інтервал), відповідно до шаблону українською або англійською мовами. Для авторів, що використовують українську мову, назва статті, автори, анотація, і організація повинні бути на двох мовах: українській та англійській.

Після завершення конференції всі доповідачі (за бажанням) отримають електронні сертифікати про участь.Більше інформації на сайті конференції

Друге інформаційне повідомлення (pdf)

Читайте також: