uk

Інститут соціології проведе круглий стіл «Життєтворчість як життєстійкість – Україна і українці в роки війни»

Інститут соціології НАН України та Соціологічна асоціація України запрошують до участі в роботі Круглого столу «Життєтворчість як життєстійкість – Україна і українці в роки війни», присвяченому 100-річчю від дня народження Лідії Василівни Сохань. Захід відбудеться 29 листопада 2024 року, анонсовували в Інституті Соціології НАНУ.

Основні теми для обговорення:

  • Національна стійкість України, її чинники та ресурси.
  • Інституційна стійкість в різних інституційних полях (армія, медицина, освіта, громадянське суспільство, церква, ЗМІ тощо).
  • Роль самоорганізованих громадянських спільнот (волонтери, добробати тощо) в забезпеченні життєстійкості держави в роки війни.
  • Ресурси життєстійкості різних соціальних груп (ВПО, мігранти, мешканці прифронтових поселень, мешканці звільнених від окупації територій тощо).
  • Особистісна стійкість – адаптивність та креативність як відповідь на виклики воєнного часу (соціальні очікування, життєві стратегії, плани, проекти та ін.)

Для участі в робот Круглого столу необхідно до 25 листопада (включно) 2024 року заповнити реєстраційну форму https://tinyurl.com/5n78ry4y

Деталі в інформаційному листі https://drive.google.com/…/1MX-VxDKjMr72VKgL0C…/view

Читайте також: