uk

У Львові пройде Всеукраїнська конференція наукових дослідників

Виконавча рада Української науково-дослідницької асоціації у партнерстві з Науковим комітетом Національної ради з питань розвитку науки і технологій ініціювали проведення 19-25 вересня 2021 року у Львові першої Всеукраїнської конференції наукових дослідників. Про це повідомляється на сторінці організаторів заходу.

До участі в організації та проведенні Конференції долучилися: Львівський національний університет імені Івана Франка, Український католицький університет, Інститут фізики конденсованих систем НАН України, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, ДНУ НТК «Інститут монокристалів» НАН України, Інститут органічної хімії НАН України, ННЦ Харківський фізико-технічний інститут НАН України, Фізико-технічний інститут низьких температур ім. Б.І. Вєркіна НАН України, Національне агентство з забезпечення якості вищої освіти, ГО Українська вища медична школа. Підготовка Конференції та її проведення відбуватиметься за організаційної та фінансової підтримки Львівського конференц-бюро (в рамках проекту «Пакет підтримки розвитку конференц-індустрії у м. Львові) та Німецько-українського наукового товариства (DUAG).

Метою Конференції було зібрати разом активно працюючих українських наукових дослідників – представників різних наукових напрямків зі всіх галузей науки. Важливо надати їм майданчик як для виступів та дискусій щодо актуальних наукових проблем у рамках спеціалізованих наукових сесій, так і для обговорення особливостей функціонування наукової сфери України в цілому – у форматі пленарних сесій та панельних дискусій за участі членів Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій та інших зацікавлених сторін.

За задумом організаторів, тематика Конференції передбачає залученість представників усіх наукових напрямків, за якими в Україні проводяться активні наукові дослідження. Фактичне ж представлення наукових напрямків на цьогорічній Конференції відображає проявлену активність та зацікавленість окремих вчених, дослідницьких груп та професійних спільнот, що є присутніми в українському дослідницькому просторі. Так, на Конференції представлені наукові напрямки з фізики, хімії, механіки, біотехнологій та медичних наук.