uk

Стартує конкурс стартапів з біомолекулярної електроніки

Дослідників, новаторів, стартаперів та всіх, хто має ідею, інновацію чи ноу-хау в галузі біомолекулярної електроніки, Інститут молекулярної біології і генетики запрошує до участі у конкурсі стартапів з біомолекулярної електроніки.

Напрямки:

  • медична діагностика
  • екологічний моніторинг
  • харчова промисловість

Конкурс організовує наш Інститут молекулярної біології та генетики НАН України в рамках проєкту BIONANOSENS, який фінансує Європейський Союз.

Конкурс відбуватиметься у два тури, фінал планується на кінець лютого 2022 року. Фіналістів відбиратимуть авторитетні експерти у галузі біоелектроніки з України та ЄС.

Учасників з високими балами буде запрошено на сесію з презентації пітч, що відбудеться 24-25 січня 2022 р. на платформі Науково-технологічного центру Київського академічного університету. А фіналісти конкурсу стартапів матимуть можливість взяти участь у Літній школі з розробки «розумних пристроїв» та їх впровадження, яка відбудеться у червні 2022 р. у Дрездені, Німеччина.

Термін подачі заявок: 15 листопада – 20 грудня 2021

Заявки на участь у конкурсі просимо надсилати он-лайн, заповнивши аплікаційну форму, яку можна знайти за посиланням: http://imbg.org.ua/uk/news/1682

Контактна особа:Олександр Скороход, oleksandr.m.skorokhod@gmail.com

Читайте також: