uk

Безкоштовна тренінгова програма «Інструменти маркетингу та бізнес-моделювання для комерціалізації інновацій»

З 19 листопада до 3 грудня 2021 року за Проєктом регіонального розвитку «Науково-технологічний центр Київського академічного університету», що реалізується Державною науковою установою «Київський академічний університет» (КАУ) у рамках програми «Підтримка регіональної політики України», та за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України триватиме безкоштовна тренінгова програма «Інструменти маркетингу та бізнес-моделювання для комерціалізації інновацій».

Створили унікальну технологію і бажаєте визначитися, що слід зробити для її комерціалізації, кому і в якій формі донести інформацію про неї? Готуєте заявку на ґрантовий конкурс, але не знаєте, як правильно оцінити комерційний потенціал своєї розробки? Не зволікайте, реєструйтеся на безкоштовну тренінгову програму «Інструменти маркетингу та бізнес-моделювання для комерціалізації інновацій» – і досвідчені експерти крок за кроком пояснять, як «мову технології» перекладати «мовою бізнесу».

Тренінг (5 сесій по 3 години) заплановано на період 19 листопада – 3 грудня, заняття відбуватимуться щопонеділка та щоп’ятниці у другій половині дня. Програма передбачає, зокрема, індивідуальні консультації.

Контакти для отримання додаткової інформації: (067) 442-04-02, n.harashchenko@kau.edu.ua (Наталія Гаращенко, навчально-інноваційна лабораторія Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана).

ДОКЛАДНІШЕ

За інформацією КАУ та прес-служби НАН України