uk

Тренінг CERIC-CEI OpeN ACces «Характеристика матеріалів Зеленої угоди»

З 13 по 15 грудня 2021 року CERIC за підтримки Фонду співробітництва Центральноєвропейської Ініціативи (CentralEuropeanInitiative– CEI) проводитиме тренінг «Характеристика матеріалів Зеленої угоди».

Під час цього навчального семінару буде представлено три приклади досягнень, пов’язаних з енергетикою. Заплановано огляд теоретичних засад і практичну демонстрацію можливостей обладнання й інструментарію.

Участь у триденному тренінгу безкоштовна.Кінцевий термін реєстрації на подію – 6 грудня 2021 року.

Докладна інформація

Довідково

CERIC об’єднує в собі сучасну науково-дослідницьку інфраструктуру країн Центральної та Східної Європи задля забезпечення розвитку науки і промисловості в галузі дослідження матеріалів, біоматеріалів і нанотехнологій та надає відкритий доступ до цієї інфраструктури. Спільне використання провідних національних дослідницьких інфраструктур європейських країн дозволяє знаходити інноваційні рішення суспільних проблем у сферах енергетики, охорони здоров’я, харчування, культурної спадщини тощо. CERIC-ERIC надає доступ через єдину точку входу до понад 50-ти зразків сучасного складного технологічного обладнання, розташованого у 9-ти країнах Європи.

Докладний опис можливостей CERIC

За інформацією СЗП НОВ Президії НАН Українита прес-служби НАН України