uk

Світова мапа бізнес-освіти: віднині без Росії

Президент бізнес-школи МІМ Ірина Тихомирова повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, що одразу три найпотужніші міжнародні акредитаційні організації вирішили призупинити будь-яку діяльність щодо членства та акредитації в російських установах. Бізнес-школа МІМ та інші представники світової академічної спільноти сприяли ухваленню цього рішення.AACSB, Асоціація МВА (AMBA), Асоціація випускників бізнесу (BGA) та EFMD виступили зі спільною заявою, в якій повідомили, що вони солідарні з народом України.

«Як світові лідери у сфері бізнес-освіти, наші організації підтримують і обслуговують освітян і лідерів у більш ніж 150 країнах і територіях через нашу відданість цінностям миру, безпеки, свободи, різноманітності та соціальної відповідальності», – йдеться в заяві.

Ці організації призупинять будь-яку діяльність щодо членства та акредитації в російських установах. Водночас вони готові і прагнуть підтримувати українські бізнес-школи та їх співробітників, викладачів і студентів, коли вони захищають свій спосіб життя і суверенітет.

Заяву підписали Президент і генеральний директор AACSB Best Business Schools Керін Бек-Дадлі; Генеральний директор Association of MBAs і Business Graduates Association Ендрю Мейн Вілсон та Президент і генеральний директор EFMD Ерік Корнюель.