uk

МАНівці запрошують на зустріч з професоркою кафедри індустріального і системного проєктування Окландського університету

МАН України розпочинає серію подій з залученням світових лідерів у різних галузях науки і соціального життя. Вже цієї п’ятниці відбудеться перша зустріч з Барбарою Оклі – професоркою кафедри індустріального і системного проєктування Окландського університету, США.

Барбара є однією з найбільш популярних авторок і викладачок онлайн-курсів у світі, залучена до різноманітних напрямків досліджень, які включають в себе STEM-освіту та практики навчання.

Найбільш затребуваний в світі онлайн-курс «Навчатися вчитися: потужні ментальні інструменти, що допомагають опанувати складні предмети» (Learning How To Learn: Powerful mental tools to help you master tough subjects), представлений на платформі Coursera, був створений та викладався Барбарою і її співавторами. Цей курс охоплює досвід фахівців з багатьох сфер діяльності та дає розуміння моделей навчання, які застосовує наш мозок для накопичення і структурування інформації, технік запам’ятовування, способів подолання прокрастинації та кращих практик, що допомагають опанувати складні предмети.

Барбара також є авторкою біля десятка книжок, які охоплюють різноманітні теми: від специфічних та загальних практик навчання до вивчення таких феноменів як альтруїзм і емпатія.

18 березня 2022 року о 17.00 за Київським часом, Барбара проведе онлайн-зустріч для спільноти МАН. Тема «Як навчання допомагає подолати стрес».

На зустрічі Барбара поділиться практиками і порадами зі свого багаторічного досвіду, а також дасть відповідь на запитання, як навчання може бути засобом зниження стресу та, що потрібно робити для того, щоб використовувати цей інструмент найбільш ефективно.

Для кого? Для всіх, хто вчиться і навчає

Форма реєстрації:https://forms.gle/Mt7Z5d6DGL2WUdKX6