uk

Головна редакторка і журналістка газети «Світ» і журналістка газети стали лауреатками Премії «За популяризацію науки»

Учора головна редакторка газети «Світ» Лариса Остролуцька та журналістка газети «Світ» Світлана Галата отримали дипломи лауреатів вперше започаткованої НАН України Премії «За популяризацію науки».

“Ми вважаємо цю премією відзнакою героям наших публікацій, які в умовах воєнного часу, попри виклики і загрози, творять науку, наближають перемогу і оновлення України (http://surl.li/grbtr)”, – заначає колектив видання.

Співавтором нагороди є дуже невеликий, але дуже креативний творчий колектив газети «Світ». А також і читачі, автори, і засновник.

“Щиро бажаємо, щоб у наступному році на конкурс подали роботи десятки видань, теле- і радіопрограм, авторів проєктів. І щоб темами та новинними приводами були вже не руйнації установ та університетів, а відновлення й відбудова України”, – ідеться у дописі редакції.

Колетктив видання переконаний, що після перемоги Україна стане справжньою науковою меккою для винахідників та інноваторів, а наступні переможці отримуватимуть відзнаки за публікації про впровадження наукових розробок та інновацій і про українських Нобелівських лауреатів.

Успіхів усім нам!

Слава Україні!

Довідково: Премія присуджена за результатами конкурсу 2022 року Премія НАН України «Найкраща науково-популярна публікація (серія публікацій) про наукові розробки та досягнення, проблеми розвитку науки та (або) публікація періодичного друкованого/електронного ЗМІ про науку (журнали, газети, інтернет-сайти, зареєстровані як ЗМІ, наукові рубрики ЗМІ)» (http://surl.li/grbun).

Фото пресслужби НАН України та Дмитра Шулікіна