uk

VI Міжнародна конференція «KyivLvivPharma-2023. Фармацевтична технологія та фармакологія в забезпеченні активного довголіття»

Організаційний комітет запрошує науковців, магістрантів, аспірантів, докторантів, викладачів фармацевтичних, хімічних та медичних закладів вищої освіти, співробітників науково-дослідних установ та фахівців хіміко-фармацевтичних підприємств до участі у VI Міжнародній науково-практичній конференції «KyivLvivPharma-2023. Фармацевтична технологія та фармакологія в забезпеченні активного довголіття», яка відбудеться 16–18 листопада 2023 року.

Мета конференції – обмін науковим та практичним досвідом представників споріднених вищих навчальних закладів, наукових установ, хіміко-фармацевтичних підприємств та ділової спільноти з популяризації наукових досягнень у галузі розробки і виробництва лікарських засобів, обговорення перспектив розвитку фармацевтичної галузі та її євроінтеграції, проблем підготовки фахівців для фармацевтичної промисловості України.

Конференція проходитиме в очно-дистанційній формі (з використанням платформи відео конференцій Zoom) на базі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Національного університету «Львівська політехніка» та кафедри промислової фармації Київського національного університету технологій та дизайну.

Основні напрями роботи конференції

Пленарне засідання

  • Фармацевтична наука у забезпеченні активного довголіття. Фармація, фармацевтична біотехнологія та біогеронтологія: нові виклики ХХІ століття.

Секційні засідання

  1. Розробка, дослідження властивостей і виробництво активних фармацевтичних інгредієнтів, лікарських засобів та косметичних виробів.
  2. Нанотехнології підвищення біодоступності та контролю за вивільненням активних фармацевтичних інгредієнтів з лікарських засобів.
  3. Фундаментальна та прикладна біогеронтологія та молекулярна фармакологія.
  4. Активні anti-aging інгредієнти для харчової та косметичної промисловості.
  5. Екологічні, маркетингові та економічні аспекти промислового виробництва лікарських та косметичних засобів, функціоналізованих продуктів харчування для людей літнього віку.
  6. Перспективи створення антибіотиків та їх застосування у медичній практиці.
  7. Фармацевтична наука у забезпеченні обороноздатності держави.

Додаткові заходи у рамках конференції

  • Панельна дискусія «Ощадливе фармацевтичне виробництво і його сумісність з GMP».
  • Панельна дискусія «Дизайн підготовки фахівців з промислової фармації, хімічної технології харчових продуктів та косметичних засобів».
  • Виставка-демонстрація нового аналітичного обладнання для лабораторій фармацевтичних підприємств.
  • Постерна сесія для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня та третього (аспірантського) освітнього рівня. Конкурс на кращу молодіжну НДР за результатами доповідей та постерної сесії.

Форми участі у конференції:

  • усна доповідь та публікація;
  • стендова доповідь та публікація;
  • лише публікація;
  • вільний слухач.

Для забезпечення участі у конференції необхідно заповнити форму реєстрації на сайті конференції та надіслати матеріали до 15 листопада 2023 року на електронну пошту publisher@kyivpharma.eu.

Докладніше – на сайті конференції

Читайте також: