uk

До наших читачів, співтворців газети «СВІТ»!

Друзі, ми вдячні, що ви були з нами цей рік. Дякуємо за передплату, вподобайки і поширення в соцмережах. Дякуємо за критику і прискіпливий аналіз наших текстів.

1 листопада почалася передплата на друковані видання на 2024 рік, яка триватиме до 15 грудня.

Будь ласка, додайте до списку найближчих планів (у яких є допомога армії та наполеглива праця в тилу) пункт: «передплатити газету «Світ».

Бо ж ми пишемо саме для вас: про щоденну роботу вчених, успіхи й невдачі, солідарність і взаємовиручку. А також – про науковців, які захищають країну зі зброєю в руках.

Так, в електронних мереж свої переваги. Але й переваги друкованого видання очевидні.

По-перше, газету можна читати з ліхтариком під час блек-аутів (коли тимчасово зникає інтернет).

По-друге, газету можна читати за вранішньою (а також денною, вечірньою та нічною) кавою. У газеті ми друкуємо тексти, які нечасто публікуємо на сайті і в соцмережах. І навпаки. Інколи може здатися, що ви читаєте три різні видання, адже все залежить від подій і часу на висвітлення.

Газета потребує більшого осмислення і узагальнення. Наприклад, рубрика «зворотній зв’язок» рідко з’являється на електронних «шпальтах», а це наш діалог з читачем, який представляє широкий спектр конструктивних, саркастичних, насмішкуватих, іронічних, в’їдливих чи вдумливих коментарів.

Або – наша «Хроніка спротиву» – це своєрідний щоденник війни, ми ведемо його з першого дня широкомасштабного вторгнення росії, день за днем, виділяючи в кожному дні найсуттєвіше. Це наш вклад у спільну історичну пам’ять.

По-третє, вільна друкована преса – ознака респектабельності країни і її громадян. Це зближує нас з цивілізованим світом. За кордоном з будь-якою країною у західному напрямку, у кіосках та на розкладайках – розмаїття газет і журналів. У нас же через необдумані рішення влади в останні роки друкованої преси стає все менше. Кількість друкованих видань наближається до нуля. Передплата – гарантія виходу в світ. Передплачуючи газету сьогодні, ви вносите свій вклад у європейське майбутнє української друкованої преси.

Слово – це зброя! Разом переможемо!

У зв’язку з реорганізацією ДП «Преса» онлайн передплату на газету «СВІТ» на 2024 рік можна зробити тільки на сайті https://peredplata.ukrposhta.ua за лінком:

https://peredplata.ukrposhta.ua/index.php?route=product/search&search=40744&type=main

Видавнича вартість газети на 2024 рік не змінилась.

Вартість видання з доставкою:

– на 1 місяць: 58 грн.

– на квартал: 174 грн.

– на півроку: 348 грн.

– на рік: 696 грн.

Вартість приймання передплати – 15 грн.

Редакційний колектив газети “Світ”