uk

Національний студентський форум, присвячений 30-й річниці Незалежності України

20 Серпня, 09:00 – 21 Серпня, 18:00

Організатори: Міністерство освіти та науки України, Міністерство фінансів України, Університет державної фіскальної служби України, Ірпінська міська рада. Мета форуму – формування спільноти проактивних та відповідальних лідерів студентського самоврядування, створення унікального середовища для плідної співпраці студентів із представниками університету, влади та бізнесу.

Керівники закладів вищої освіти під час панельної дискусії «Можливості вищої освіти в Україні» матимуть змогу презентувати інноваційні та прогресивні освітні програми, які створюють реальні можливості студентам розвиватися та набувати затребуваних та актуальних компетентностей.

У програмі форуму представлено дискусійні панелі: «Stand-up: творчість і креативність», «Студентська наука: від ідей до реалізації», «Студентський омбудсмен: роль та можливості», «Екологічний марафон: від macro-проблеми до micro-рішення». У межах цих заходів представники студентства зможуть презентувати свої проєкти та ініціативи, результати своєї активності та налагодити нові міжуніверситетські зв’язки та партнерські відносини.

Під час панельної дискусії «Open discussion: вища освіта в умовах COVID-19» студенти матимуть нагоду висловити та обговорити проблеми організації освітнього процесу в умовах поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. У перший день форуму відбудеться презентація мети створення, векторів діяльності та пріоритетних завдань на 2021/2022 н.р. для Студентського проектного офісу Міністерства освіти і науки України.